Tel./Fax: +387 (0) 30 654 606
Radno vrijeme od Pon-Pet: 08:00 - 17:00
Tel./Fax: +387 (0) 30 654 606
Radno vrijeme od Pon-Pet: 08:00 - 17:00

Naša proizvodnja

PVC stolarija

Od kvalitetnog PVC profila njemačkog proizvođača ALUPLAST proizvodimo razne vrste proizvoda kao što su stolarija za obiteljske kuće, stambene zgrade, poslovne zgrade, staklene bašče i slično. U proizvodnji PVC stolarije koristimo suvremene certificirane materijale koji zadovoljavaju sve europske standarde.

ALU stolarija

Od kvalitetnog ALU profila domaćeg proizvođača FEAL proizvodimo razne vrste proizvoda kao što su stolarija za obiteljske kuće, stambene zgrade, poslovne zgrade, staklene bašče i slično. U proizvodnji ALU stolarije koristimo suvremene certificirane materijale koji zadovoljavaju sve europske standarde.

Ulazna vrata


Izrađujemo nekoliko vrsta PVC (Aluplast) i ALU (Feal) ulaznih vrata, sporednih vrata i unutrašnji vrata za poslovne prostore, sanitarije i slično. Ovisno o zahtjevima kupaca vrata mogu biti ispunjena dekorativnim panelima (Pavkovic), klasičnim panelima, raznim vrstama stakla, lajsnama u staklu i pregradama po želji. Vrata su opremljena standardnim okovima, a po želji mogu biti opremljena raznim vrstama rukohvata, sigurnosnom bravom, elektro bravom, hidrauličnim zatvaračem i sl..
Vrata su standardno u bijeloj boji, a po želji mogu biti i u drugim bojama po RAL karti, kao i u imitaciji drveta.
Sigurnosna vrata najčešće montiramo u stambenim zgradama na ulazima u stanove. Vrata po svojoj cijeni i kvaliteti zadovoljavaju zahtjeve domaćeg i inozemnog tržišta. Vrata su opremljena sigurnosnim okovom i ugrađenom špijunkom. Vrata su različitih debljina, sa završnom limenom oblogom u boji drveta ili obložena MDF-om i CPL folijom.

Prozori i balkonska vrata


Prozore i balkonska vrata proizvodimo od PVC ili ALU profila ovisno vrsti objekta i izboru kupca. Za obiteljske kuće i stanovepreporučujemo PVC prozore, dok za poslovne prostore preporučujemo ALU prozore. Prednosti i razlike u predloženoj stolariji objasnit ćemo vam u neposrednom kontaktu. Prozori i balkonska vrata su ostakljeni dvoslojnim ili troslojnim IZO staklom i okovom sa mogućnošću zaokretnog i otklopnog otvaranja.
Po želji kupca mogu se ugraditi i druge vrste stakla ornament, niskoemisiono, tonirano, reflektirajuće, lamelirano, kaljeno i sl.. Po želji kupca u IZO staklo se mogu ugraditi dekorativne ALU lajsne različitih oblika i dimenzija. Po potrebi mogu se pjeskariti natpisi ili neki drugi detalji na staklu. Prema potrebi na prozore se dograđuju rolete, komarnici, grilje, žaluzine, trakaste zavjese i sl., s pogonom ručno ili na elektro motor.

Roletne


Da bi se upotpunila kvaliteta suvremene stolarije neophodno je na stolariju montirati odgovarajuće roletne koje će štititi vaš prostor od svih vremenskih uvjeta, djelujući kao termička i zvučna izolacija, kao i regulacija svjetlosti pri dnevnom odmoru. Rolete se mogu montirati skupa s prozorima - unutrašnja kutija, ili naknadno na već montirane prozore – vanjska kutija. Lamele roleta mogu biti PVC ili ALUminijske. U unutrašnjoj kutiji postoji mogućnost i ugradnje rolo komarnika.
Roletama se upravlja unutar prostora s pomoću kaišnog motača (standard), ili s pomoću elektro motora. Rolete su standardno bijele, a mogu biti i u drugim bojama, kao i u imitaciji drveta.

Prozorske klupice


Nakon montaže stolarije neophodno je montirati i odgovarajuće unutarnje i vanjske prozorske klupice. Za unutarnje klupice preporučujemo PVC klupicu u bijeloj boji ili u imitaciji mramora. PVC klupice su opremljene odgovarajućim čepovima na završetcima, a mogu biti u različitim bojama ili u imitaciji drveta. Za vanjske klupice preporučujemo ALU klupice u bijeloj ili nekoj drugoj boji prema potrebi. Oba proizvoda su veoma kvalitetna i pravi su izbor po svim zahtjevima suvremene gradnje.

Komarnici-zavjese


Uz stolariju kod nas možete naručiti i odgovarajuće zastore za vaše prozore kao što su venecijaneri - žaluzine, trkaste zavjese, plisa zavjese, komarnike i sl.. Pored toga u mogućnosti smo vam ponuditi sve vrste tendi za zaštitu od sunca

Grilje


Ako ste ljubitelji mediteranskog stila, kod nas možete naručiti PVC i ALU grilje. Grilje mogu biti standardne ili klizne, s fiksnim ili pomičnim lamelama. Fiksne lamele propuštaju više svjetlosti, dok se sa pomičnim može više zamračiti prostor. Grilje se montiraju skupa s prozorima, a moguća je i naknadna montaža. Grilje su standardno u bijeloj boji, a mogu biti i u drugim bojama po RAL karti.

Garažna vrata


U ponudi imamo tri vrste garažnih vrata: sekcijska, rolo i podizna. Sekcijska garažna vrata rade se po mjeri od izolacijskih panela 42 mm. Sekcijska garažna vrata za domaćinstvo ili industriju opremljena su standardnim sigurnosnim okovom uz mogućnost ručnog otvaranja ili s pomoću elektro motora na prekidač ili daljinski upravljač. Po potrebi u vrata se montiraju ostakljeni prozori. Rolo garažna vrata rade se po mjeri od ALU lamela. Montiraju se na objekte gdje prostor ne dozvoljava ugradnju nekih drugih garažnih vrata. Otvaraju se pomoću elektro motora, prekidača ili daljinskog upravljača. Podizna garažna vrata njemačkog proizvođača Horman montiramo na objekte i garaže koji ne zahtijevaju posebnu izolaciju vrata. Vrata su vrhunskog kvaliteta i imaju dugogodišnju garanciju. Standardna boja svih vrata je bijela, a mogu biti i u drugim bojama po RAL karti.

Staklo


Proizvodimo sve vrste IZO stakla i nudimo različite usluge u vezi sa staklom. Standardno IZO staklo je 4+16+4 mm, a može biti i troslojno u različitim debljinama. U IZO staklo mogu se kombinirati i sve druge vrste stakla kao što su: ornament, lamelirano, kaljeno, pijeskareno, tonirano reflektirajuće, vitraj, nisko emisiono i slično.